top of page
MEER

Een beeld maken we natuurlijk het allerliefst op maat. Naast het maken van zakelijke portretten of iets voor social denken we graag mee met het maken van een mooi beeld, iets met een echt verhaal. Dat kan gewoon thuis zijn, ongedwongen en zonder te poseren, maar het is ook mogelijk om juist te kiezen voor een heel stilistische shoot waarbij we van te voren nadenken over de locatie, kleding en belichting. Voor welke gelegenheid moet het worden gemaakt, waar komt het te hangen, hoe groot moet het worden, allemaal vragen om vooraf bij stil te staan voor een bijzonder en tijdloos resultaat. 

Zakelijke / social portretten

Prijsindicatie - 6 portretten voor € 175,-  

Portretten op locatie

Prijsindicatie - € 450,- per dagdeel  

Een shoot levert zo'n 150 foto's op waaruit je online (met een wachtwoord) een selectie kan maken. Je krijgt 6 bewerkte foto's digitaal (op hoge resolutie) aangeleverd per transfer. Deze foto's kan je gebruiken voor wat je maar wil. profile pics voor op je Social, CV, castings enz.  Zakelijke portretten op locatie is natuurlijk ook mogelijk.


 

  • Voor de genoemde prijs ontvang je 6 bestanden naar keuze. Deze worden bewerkt en leveren we digitaal aan. Professionele prints kunnen besteld worden. 
     

  • De shoot zal plaats vinden in de studio - en indien het weer het toelaat een aantal buiten op verschillende locaties in de buurt.
     

  • Wil je meer foto's dan is afgesproken, dat mogelijk voor een meerprijs van 20,- per stuk (ex btw)
     

  • De foto's zijn vrij te gebruiken.

logo_small.png
bottom of page